Etiket Sonuçları: etkinlikleri

Hedef LGS 2024 etkinlikleri kapsamında motivasyon amaçlı olarak Ziraat Çay Bahçesi, Derepazarı meşhur pidecilerine gezi düzenlendi, halı saha futbol maçı yapıldı.

Okulumuzda kitap okuma etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Rize Belediyesi ile Rize Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen proje kapsamında bu ay Elle Mcnicoll'un "Bir Tür Kıvılcım" adlı kitabı okundu.

Ekm

Peygamber Efendimiz'in  (a.s) dünyaya teşriflerini andığımız Mevlid Kandili Münasebeti ile düzenlenen Mevlid-i Nebi haftamızı 7/E sınıfımızın hazırlamış olduğu ikramları ile açtık. Hazırlamış olduğumuz pano, salavat etkinliğimiz, söyleşi, Peygamber Efendimizi konu alan kitap standı açılması ile hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek..

Okulumuzda düzenli olarak her ay yapılan kitap etkinliğinin bir tanesi daha yeni yılın ilk gününde gerçekleştirildi.