Etiket Sonuçları: guzel

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması il finalinde öğrencimiz Ahmet Yasir Öztürk imam hatip ortaokulları kategorisinde il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü talimatıyla yapılan mesleki yarışmalardan ortaokul (erkek) öğrencileri arasında "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" ve "Genç Sâdâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"  il finali 29 Aralık 2021 Çarşamba günü Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

16 Aralık 2019 Pazartesigünü Rize Şehit Erhan Dural Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen "Genç Nidâ" Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda okulumuz 8-C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Osmanoğlu İl ikincisi olmuştur ve yine 18 Aralık 2019 Çarşamba günü Rize İyidere  "Genç Sadâ" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz 8-G sınıfı öğrencisi Abdussamet Koçali İl birincisi olmuştur.

Öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.