Etiket Sonuçları: tanıtım

8. sınıf öğrencilerimizi, bir üst eğitim kurumlarına geçişte motive etmek, okulları tanıtmak ve bilgi edinmek amacıyla okul rehber öğretmenlerimiz Mehmet Yazıcı ve Hamit Kahya koordinesinde lise tanıtım faaliyetleri kapsamında Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi, Rize Sosyal Bilimler Lisesi, Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne  okul gezileri düzenlenmiş olup öğrencilerimize bir üst eğitim eğitim kurumlarını yerinde görme fırsatı sunulmuştur.

8.Sınıf öğrencilerimiz bu defa okul rehber öğretmenlerimizle beraber Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Güneysu Spor Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Ekm

5 Ekim 2022 Çarşamba günü Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda Dünya Etnospor Federasyonu Türk sporları tanıtımı yapıldı. Tanıtımda öğrencşelkrimize Okçuluk, Dokuztaş, Mangala, Ok savaşları, Mas güreşi gibi geleneksel sporlarımız tanıtıldı.