Etiket Sonuçları: vefa

ÇEDES Projesi Nisan ayı faaliyetlerimizi gerçekleştirdik.

Çedes projesi Nisan ayı değerleri olan “Sevgi-Dostluk-Vefa” kapsamında hediyeleşme ve sevgi çemberi etkinlikleri yapılarak konu ile ilgili pano hazırlandı.

17 Mayıs 2022 Salı günü "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemiz kapsamında Güneysu ilçesinde Şehitlerimiz Metin ÇETİN ve Dursun Ali Paşa YILDIZ'ın kabri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

Okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında  10 Mayıs 2022 Salı günü Çayeli ilçesinde Şehitlerimiz Şehit Jandarma Komando Er İbrahim MIZRAK ve Ceylanpınar Sınır Karakolunda şehit olan Şehit Avni ARICI'nın kabirlerini ziyaret ederek kabirleri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Erdem projesi kapsamında destek verdiği "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" projemiz kapsamında okulumuz hafız öğrencileri ile beraber Rizeli Şehidimiz Hüseyin Gür'ün kabri başında Kur'an'ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Şbt

Okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında 17 Şubat 2022 Perşembe günü Derepazarı ilçesinde Tersane Mahallesi'nde Şehit Erkan ŞAHİN ve Esentepe Mahallesi'nde Şehit Hüseyin BÜYÜK kabri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

15 Aralık 2021 Çarşamba günü okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında Kalkandere ilçesinde iki şehidimizin kabri başında hatm-i şerif ve duaları yapıldı.

Kas

ERDEM projesi kapsamında icra edilen 'Kur'an Muhafızlarından  Şehitler Vefa' adlı projemizi bu sefer de İl Müftüsü Sayın Naci Çakmakçı Bey'e tanıttık.