Etiket Sonuçları: yarışması

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması il finalinde öğrencimiz Ahmet Yasir Öztürk imam hatip ortaokulları kategorisinde il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzda dilimizin en önemli zenginliklerinden olan deyim ve atasözlerimize dikkat çekmek, öğrencilerimizin aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amaçları ile 2. Çevrim içi Deyim ve Atasözleri Yarışması gerçekleştirildi.

Okulumuzda DÖGM Kalite Takip Sistemi etkinlikleri çerçevesinde DKAB zümresi tarafından “Peygamber’imizden Hayat Ölçüleri Kırk Hadis” yarışması düzenlendi

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından iki yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen genel kültür bilgi yarışmasının bu yıl da üçüncüsü düzenlendi.

5 ve 6. sınıfların finalindeki yarışmayı 6/D sınıfı, 7 ve 8. sınıfların finalindeki yarışmayı ise 8/A sınıfı kazandı.

Kazanan öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirildi, kendilerini bir kez daha kutlarız.

KTS nisan ayı faaliyet programı kapsamında okulumuzda Ramazan ayı temalı mani yazma yarışması düzenlendi.

Okulumuzda Türkçe Zümresi öncülüğünde deyim ve atasözleri yarışması yapıldı. Çevrim içi ortamda gerçekleştirilen yarışmada hem dilimizin en büyük zenginliklerinden olan deyimlerimiz ve atasözlerimize dikkat çekilmesi hem de öğrencilerimizin aileleri ile birlikte yarışarak eğlenceli vakit geçirmesi amaçlandı.

Rize'nin Kurtuluşu'nun 105. Yıldönümü" kutlamaları çerçevesinde düzenlenen "Şehrimiz Rize" temalı resim yarışmasında ortaokullar kategorisinde 7-F sınıfından Ecrin Baş ikinci ve yine 7-F sınıfından Hayrunnisa Arslan üçüncü olmuştur. Ödülleri Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN tarafından Rize Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda kendilerine takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

18 Nisan 2022 Pazartesi günü okulumuz BT sınıfında Kahoot üzerinden bilgi yarışması ön eleme turu yapılmıştı. 7 ve 8.sınıflar arasında yapılan ön eleme turunda 7-A, 7-F, 8-D ve 8-H sınfları, 5 ve 6.Sınıflar arasnda yapılan bilgi yarışmasında ise 5-A, 5-B, 6-G ve 6-H sınıfları finale kalmıştı.

11 Mart 2022 Cuma günü saat 13.30'da İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün yıl dönümü okulumuz konferans salonunda kutlandı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü talimatıyla yapılan mesleki yarışmalardan ortaokul (erkek) öğrencileri arasında "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" ve "Genç Sâdâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"  il finali 29 Aralık 2021 Çarşamba günü Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

21 Aralık 2021 Salı günü, Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Din öğretimi Genel Müdürlüğümüz  tarafından düzenlenen  İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları  öğrencileri arasında yapılan "Genç Muhafızlar, Hafızlık Yarışmaları" Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.