T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Rize İmam Hatip Ortaokulu

Haberler

Nis

ÇEDES Projesi Nisan ayı faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. 

Çedes projesi Nisan ayı değerleri olan “Sevgi-Dostluk-Vefa” kapsamında hediyeleşme ve sevgi çemberi etkinlikleri yapılarak konu ile ilgili pano hazırlandı.

Nis

Rize Hafızlar Derneği (RİHAD) tarafından okulumuzda genç hafızlara yönelik 29 Mart 2024 Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece “Sahur Buluşması” düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimizle, 18 Mart Çanakkale Zaferi 'nin 109. yılında Çanakkale' yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle andık. 

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı kapsamında Türkçe öğretmenlerinden Can Ağbayır, Muhammed Erdoğan ve Murat Kırçiçek tarafından okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler zümresi öncülüğünde 2 Mart Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla öğrencilerimizle Rize Denizcilik Müzesi'ne ziyaret düzenledik.

Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

ÇEDES projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında "Acele Karar Vermeyin" adlı hikaye yorumlama etkinliği yapıldı.

Şbt

ÇEDES Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Riho olarak "Tek kollu Şampiyon" adlı hikaye yorumlama etkinliği yapıldı.

Şbt

Çedes Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Riho olarak "Sabırlı asker" etkinliği yapıldı.

Şbt

ÇEDES Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Riho olarak "Sabır" konulu pano hazırlandı.

Şbt

Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında emekli beden eğitimi öğretmeni Recep Kaya'yı konuk ettik. Değerli öğretmenimiz Recep Kaya 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize hayvancılığın ve organik tarımın öneminden, beslenmeden, doğayla iç içe yaşamanın insana kazandırdıklarından ve çalışmanın öneminden bahsetti. Ardından meraklı öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Sayın Recep Öğretmenimize bizimle paylaşmış olduğu değerli bilgiler için teşekkürü bir borç biliriz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemi sona erdi. 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 09.30'da karne törenimizi gerçekleştirdik.

Ock

Okul konferans salonumuzda Rize Teknofest Ekibi tarafından proje ve fikir üretimi, Teknofest yarışma içerikleri ve yarışmaya başvurunun yapılma süreci ile ilgili bilgiler verildi ve videolar izlendi. Öğrencilerimiz, seminere yoğun ilgi gösterip ürettikleri fikirleri paylaşmak için adeta yarıştılar.

Rize Teknofest ekibine vermiş olduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması il finalinde öğrencimiz Ahmet Yasir Öztürk imam hatip ortaokulları kategorisinde il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Ock

Okulumuzda 4 ve 5 Ocak 2024 tarihlerinde öğrencilerimize yönelik "Güvenli İnternet Kullanımı" semineri gerçekleştirildi.