Zeki KUVEL - Okul Müdürü

1968 yılında Rize-İkizdere-Cevizlik köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Hafızlığı İkizdere Kuran Kursunda tamamladıktan sonra 1989 yılında İkizdere İmam Hatip Lisesini bitirdi. 1993 yılında Uludağ üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Öğretmenliğe 1994 yılında  Mardin merkez Kocatepe İlköğretimde göreve başlayıp dört yıl görev yaptığı süre içinde aynı zaman diliminde Hatay - Yayladağı’nda kısa dönem askerliğini tamamladı. 1998 yılında Rize’ye tayin oldu. Kısa bir süre Pazar Atatürk İlköğretim’de, 10 yıl Merkez Hüseyin Yardımcı İlköğretim okulunda görev yaptı. 2008’de Kalkandere İmam Hatip Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2009-2010 yılarında  Okul müdürlüğüne vekalet ettikten sonra Müdür Başyardımcılığına atandı. 2013 Ekim’inde sınava dayalı yönetici atamalarında Merkeze bağlı Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’na Müdür olarak atandı. Dört yıl burada çalıştıktan sonra Rize İmam Hatip Ortaokuluna atandı. Evli biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuğu var.