Rize İmam Hatip Ortaokulu

Paşakuyu Mah. Zübeyde Hanım Cad. RİZE
Vizyon
Rize Merkez İmam Hatip Ortaokulu vizyonu ne olmak istiyoruz istiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. İstiyoruz ki.. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Biz ne olabileceğimizi değil, ne olduğumuzu biliriz.
Misyon
Rize Merkez İmam Hatip Ortaokulu misyonu neden varız biz imam hatip ortaokulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluştururlar. İnanıyoruz ki... Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki... Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki... Biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Başarılar
2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 1. ÇOCUK OYUNLARI RİZE İL BİRİNCİLİĞİ 2. ÇOCUK OYUNLARI KARADENİZ BÖLGE BİRİNCİLİĞİ 3. ÇOCUK OYUNLARI TÜRKİE BEŞİNCİLİĞİ 4. ATIK PİL TOPLAMA RİZE İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Pazartesi 08:30 - 15:50 Diğer Günler 08:30 - 14:50
İngilizce Arapça