Etiket Sonuçları: hafızlık

26 Nisan 2023 Çarşamba günü  Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekletirilen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması ortaokullar kategorisinde 7-A sınıfı öğrencimiz Hafız Muhammed Sait Kahvecibaşı il birincisi, Genç Sada Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması ortaokullar kategorisinde 8-A sınıfı öğrencimiz Hafız Furkan Emin Zorlu il birincisi olmuştur.

Mesleki yarışmalar kapsamında İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nidâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmaları il finalinde öğrencilerimiz dereceler aldılar.

2020-2021 eğitim yılı Hafızlık Hazırlık projesi kapsamında hazırlık kısmını tamamlayıp hafızlığa başlayan öğrencilerimizin yılın yorgunluğunu atmaları için İkizdere/ Tulumpınar köyü mesire alanında piknik programı düzenledik. Geleneksel olarak düzenlediğimiz pikniğin ardından hafızlık öğrencilerimiz, proje ortaklarımız olan  Zavendikli Mustafa Hoca Kur'an Kursu ve Mataracı Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerine başlayacaklar.

Okulumuzun Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık projesi kapsamında hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencimiz Hafız Hüseyin Mirza'yı tebrik ediyoruz.

Akademik eğitimle ile birlikte hafızlık eğitimi projesi kapsamında öğrenci, veli ve Kur'an Kursu öğreticileri ile birlikte söyleşi programı düzenlendi.

RİZE İMAM HATİP ORTAOKULU

"ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZ YETİŞTİRME PROJESİ"

Din öğretimi Genel Müdürlüğümüz  tarafından düzenlenen  İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları  öğrencileri arasında yapılan "Genç Muhafızlar, Hafızlık Yarışmaları" Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.