PROJELERİMİZ

Başlıklara tıklayarak ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

HAFIZLIK PROJESİ

Öğrencinin ortaokul eğitimine devam ederken aynı zaman diliminde Hafızlık eğitimini tamamlamayı amaçlar. Bu kapsamda öğrenci hiç yıl kaybı olmaksızın hafızlık eğitimini almış olmaktadır.

TÜBİTAK 4006 PROJESİ

Okulumuz 2014-2022 yılları arasında Tübitak tarafından Tübitak 4006 Bilim fuarı yapmaya hak kazanmıştır.

RİHO OKUYOR PROJESİ

Ders zümreleri tarafından her ay sınıf seviyelerinde 4 kitap belirlenerek öğrencilerin okumaları sağlanmaktadır. Ay sonunda kitaplardan sınav düzenlenerek öğrenciler ödüllendirilmektedir.

KODLARİZE PROJESİ

Rize Valiliğince 2015 yılında başlatılmış olan Kodlarize Projesi ile ortaokul öğrencilerine kodlama eğitimi verilmektedir.

OKU-YORUM PROJESİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından okuma kültürünün geliştirilmesi amacıyla başlatılan "OKU-YORUM" projesine, okulumuz Tükçe Öğretmenleri önderliğinde 10 takım ve 92 öğrencimiz katıldı. Takım adları belirlendi ve okunacak kitaplar seçilerek projeye başlandı.

KUR'AN MUHAFIZLARINDAN ŞEHİTLERE VEFA PROJESİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2020 yılında başlatılan Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli "ERDEM" Destek 2021 Programı kapsamında başvurmuş olduğumuz Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa Projemiz kabul edilmiş olup, proje faaliyetlerimiz 4 Kasım 2021-'de başlamış ve 30 Mayıs 2022 tarihinde sona ermiştir.

Yayın: 15.05.2020 - Güncelleme: 20.10.2022 10:48 - Görüntülenme: 1278