T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Rize İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: hatip

Ara

Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, 22 Aralık 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Avukat Adem Kuvel'i konuk ettik. Avukat Adem Kuvel, 8.sınıf öğrencilerimize avukatlık mesleği ve hukuk alanı ile ilgili bilgiler verdi ardından soruları cevapladı.

Avukat Adem Kuvel'e, öğrencilerimize verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizi, bir üst eğitim kurumlarına geçişte motive etmek, okulları tanıtmak ve bilgi edinmek amacıyla okul rehber öğretmenlerimiz Mehmet Yazıcı ve Hamit Kahya koordinesinde lise tanıtım faaliyetleri kapsamında Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi, Rize Sosyal Bilimler Lisesi, Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne  okul gezileri düzenlenmiş olup öğrencilerimize bir üst eğitim eğitim kurumlarını yerinde görme fırsatı sunulmuştur.

Ara

Okulumuz, RİHAD(Rize Hafızlar Derneği) ve İHH Derneği işbirliği ile Filistinli kardeşlerimizin acılarına bir nebze merhem olmak adına düzenlemiş olduğumuz kermesimize öğrencilerimiz, velilerimiz, idareci ve öğretmenlerimiz büyük bir katılımla destek oldular. Katkıları dolayısıyla herkese teşekkür ederiz. Allah razı olsun inşallah.

Toplanan bağış miktarı 76.400₺ olmuştur. Toplanan bağış parası Ziraat Katılım Bankası İHH Gazze hesabına yatırılacaktır. Etkinlik günü adına İHH Rize Şube başkanı Fatih Emiroğlu, okul müdürü Zeki Kuvel’e Mescid-i Aksa maketi hediye etti. Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Rize Hafızlar Derneği tarafından okulumuzda Hafızlık projesinde eğitim gören öğrencilere yönelik Molla Abdullah Yıldız tarafından 27 Ekim 2023 Cuma günü Okulun Konferans Salonunda "Motivasyon ve Rehberlik Çalışmaları" kapsamında İman, Amel ve İhlas konusu üzerinde söyleşi programı düzenlendi.

Kas

Hedef LGS 2024 amaç ve hedeflerini görüşmek üzere 7 ve 8. Sınıf rehber öğretmenleri ve bu sınıflarda derse giren öğretmenlerle birlikte okul müdürümüz Zeki Kuvel başkanlığında 19 Ekim 2023 Perşembe günü  zoom üzerinden toplantı gerçekleştirdik.

Haz

8.Sınıf öğrencilerimiz için Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni gerçekleştirdik.

Haz

İmam Hatip Liselerinde uygulanan program çeşitliliğini öğrencilerimize tanıtmak amacıyla pano çalışması yapıldı.

Panoda yabancı dil ağırlıklı imam hatiplerden spor ağırlıklı liselere kadar birçok imam hatip lisesi ile ilgili detaylı bilgiler yer almaktadır.

Nis

Nis

Hedef LGS Projesi mart ve nisan ayları eylem planı kapsamında okulumuz Rehberlik Öğretmeni Mehmet Yazıcı tarafından öğrencilerimize yönelik seminer çalışması yapıldı. Ayrıca veli toplantılarında da sınav döneminde velilerimizin öğrencilere nasıl yaklaşmaları gerektikleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi tarafından uygulanan KTS etkinliklerinden değerler eğitimi, bilim, sanat, spor ve kültürel etkinlikler alanı kapsamında ülkemizde gerçekleşen deprem olaylarından olumsuz olarak etkilenen vatandaşlarımıza  idrak etmekte olduğumuz ramazan ayı çerçevesinde  gerçekleştirilmesi istenilen Ramazan sandığı uygulaması kapsamında yardım sandığı oluşturularak destek olmaya çalıştık.

Mrt

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Asuman Küçükaydın önderliğinde hazırlanan "Tarih Sahnesi" adlı gösteri okulumuz konferans salomunda öğrenci ve öğretmenlerimizin beğenisine sunulmuştur. Gösteride emeği geçen başta Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Asuman Küçükaydın olmak üzere 7-E ve 7-F sınıfı öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Türkçe Zümresi öncülüğünde deyim ve atasözleri yarışması yapıldı. Çevrim içi ortamda gerçekleştirilen yarışmada hem dilimizin en büyük zenginliklerinden olan deyimlerimiz ve atasözlerimize dikkat çekilmesi hem de öğrencilerimizin aileleri ile birlikte yarışarak eğlenceli vakit geçirmesi amaçlandı.

Mrt

Mesleki yarışmalar kapsamında İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nidâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmaları il finalinde öğrencilerimiz dereceler aldılar.

 

Mrt

Mrt

Kitap Kulübümüz tarafından yürütülen "Çay, Mekan, Kitap" projesi etkinliği, bu ay Rize Kalesi'nde gerçekleştirildi. Edebiyatımızın güçlü kalemlerinden Zülfü Livaneli'nin "Son Adanın Çocukları" kitabının değerlendirildiği toplantıda geleneksel hale gelen yarışmayı bu ay 7-B sınıfı öğrencilerinden Ebrar Karali kazandı. Bu ayki etkinliğimize destek veren değerli velimiz Reşit Karavin'e okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Rize'nin Kurtuluşu'nun 105. Yıldönümü" kutlamaları çerçevesinde düzenlenen "Şehrimiz Rize" temalı resim yarışmasında ortaokullar kategorisinde 7-F sınıfından Ecrin Baş ikinci ve yine 7-F sınıfından Hayrunnisa Arslan üçüncü olmuştur. Ödülleri Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN tarafından Rize Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda kendilerine takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda kitap okuma etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Rize Belediyesi ile Rize Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen proje kapsamında bu ay Elle Mcnicoll'un "Bir Tür Kıvılcım" adlı kitabı okundu.

Ekm

Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kur'an Kursu'nda hafızlığını yapmakta olan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek için ziyarette bulunduk.

Ekm

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü olarak, Deprem ve Doğal Afette tahliye provamızı 13.10 2022 tarihinde gerçekleştirdik. Çocuklarla aynı heyecanı biz de yaşadık. 

Ekm

Peygamber Efendimiz'in  (a.s) dünyaya teşriflerini andığımız Mevlid Kandili Münasebeti ile düzenlenen Mevlid-i Nebi haftamızı 7/E sınıfımızın hazırlamış olduğu ikramları ile açtık. Hazırlamış olduğumuz pano, salavat etkinliğimiz, söyleşi, Peygamber Efendimizi konu alan kitap standı açılması ile hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek..

 

Ağu

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül 'ü, ölümünün 5'inci yıl dönümünde kabri başında dualarla andık.

Haz

Rize İmam Hatip Ortaokulu olarak Tübitak Bilim Fuarına katılan öğrencilerimizle, üçüncü kez gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen 'Ayder'de Bir Gece' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Haz

17 Haziran 2022 Cuma günü okulumuzda  karne heyecanı yaşandı.

Haz

17 Haziran 2022 Cuma günü saat 14.00'de okulumuz konferans salonunda, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü yapılan Hafız Hazırlık Seçme Sınavını kazanan öğrencilerin velileri ile yazın başlayacak eğitim süreci ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda okul müdürümüz Zeki Kuvel Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi aşamalarını açıklayarak velilerimizi bilgilendirdi. Toplantının son kısmında hafız hazırlık sınıfı kurs öğretmenleri velilere süreçle ilgili olarak bilgiler verdi.

Haz

16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.00'da Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda 8. Sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet programı düzenledik. 

 

 

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yıl boyunca öğrencilerin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yapmış oldukları çalışmaları 10 Haziran 2022 Cuma günü saat 11:00'de okulumuz Konferans Salonunda sergilendi. Açılışa Rize Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet gürbüz, Şube Müdürü Mehmet Aşçı, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yazıcı, Rize İstiklal İlkokulu Müdürü Alpaslan Kuvel, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yaplan çalışmalar gelen ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Haz

8 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11.00'de 7. Tübitak Bilim Fuarı açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışa Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin Emen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Gürbüz ve okul müdürleri katıldı.

Haz

May

17 Mayıs 2022 Salı günü "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemiz kapsamında Güneysu ilçesinde Şehitlerimiz Metin ÇETİN ve Dursun Ali Paşa YILDIZ'ın kabri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

May

Okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında  10 Mayıs 2022 Salı günü Çayeli ilçesinde Şehitlerimiz Şehit Jandarma Komando Er İbrahim MIZRAK ve Ceylanpınar Sınır Karakolunda şehit olan Şehit Avni ARICI'nın kabirlerini ziyaret ederek kabirleri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

Nis

18 Nisan 2022 Pazartesi günü okulumuz BT sınıfında Kahoot üzerinden bilgi yarışması ön eleme turu yapılmıştı. 7 ve 8.sınıflar arasında yapılan ön eleme turunda 7-A, 7-F, 8-D ve 8-H sınfları, 5 ve 6.Sınıflar arasnda yapılan bilgi yarışmasında ise 5-A, 5-B, 6-G ve 6-H sınıfları finale kalmıştı. 

Nis

Rize Milli Eğtiim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bahçeler Toprak olsun Gençler meyveye doysun" kampanyası çerçevesinde 6 Nisan 2022 Çarşamba günü, okulumuz bahçesinde öğrenciler tarafından getirilen meyve fidanlarının dikimi yapıldı.

Nis

Öğrencimiz Hafız Mahmut Enis Karali, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ramazan ayı boyunca youtube kanalı üzerinde düzenlediği "Mukabele Saati" etkinliği için 5.cüzü okudu.

Nis

8 Nisan 2022 Cuma günü okulumuzda yapılan törende çeşitli alanlarda başarı elde eden öğrencilerimize başarı belgesi ve hediyeleri takdim edildi.

Nis

31 Mart 2022 Perşembe günü, Fatih AnadoluLisesi'nde ingilizce öğretmeni olarak görev yapan Gülten Yazıcı okulumuzda vantrolog gösterisi düzenledi. Gösterideki arkadaşları Fadime Nine ve Hurşit Dede(kuklaları)öğrencilere Ramazanın önemi ile ilgili eğlenceli bir sunum yaparken, öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Erdem projesi kapsamında destek verdiği "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" projemiz kapsamında okulumuz hafız öğrencileri ile beraber Rizeli Şehidimiz Hüseyin Gür'ün kabri başında Kur'an'ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Mrt

Okulumuzda her ay düzenli olarak gerçekleşen kitap okuma etkinliğinde bu ayın kitabı Michael Morpurgo 'nun kaleme aldığı aynı zamanda da beyaz perdeye uyarlanan Savaş Atı kitabıydı. 

Mrt

11 Mart 2022 Cuma günü saat 13.30'da İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün yıl dönümü okulumuz konferans salonunda kutlandı.

Şbt

Şbt

Okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında 17 Şubat 2022 Perşembe günü Derepazarı ilçesinde Tersane Mahallesi'nde Şehit Erkan ŞAHİN ve Esentepe Mahallesi'nde Şehit Hüseyin BÜYÜK kabri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

Şbt

17 Şubat 2022 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda personelimize Rize Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi çalışanı Hatice Şen tarafından İşSağlığı ve Güvenliği Kursu verilmiştir. Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışma mevzuatı, koruma, güvenlik, yangınla mücadele, tahliye ve ilkyardım gibi birçok konuda bilgiler verildi. 

 

Ock

Okulumuzda düzenli olarak her ay yapılan kitap etkinliğinin bir tanesi daha yeni yılın ilk gününde gerçekleştirildi. 

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü talimatıyla yapılan mesleki yarışmalardan ortaokul (erkek) öğrencileri arasında "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" ve "Genç Sâdâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"  il finali 29 Aralık 2021 Çarşamba günü Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

Ara

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) tarafından desteklenen Teknoloji ve Yetenek Atölyeleri Projesi (TEYAP) kapsamındaki eğitici eğitimleri 20-24 Aralık 2021 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) koordinatörlüğünde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Trabzon ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin ortaklığında yürütülen projede 6 ilden toplam 17 farklı okulda TEYAP atölyesinin kurulması amaçlanmış, bu kapsamda Rize İlimizde Rize İmam Hatip Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulunda Teyap Atölyeleri kurulmuştur.

Ara

21 Aralık 2021 Salı günü, Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Ara

15 Aralık 2021 Çarşamba günü okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında Kalkandere ilçesinde iki şehidimizin kabri başında hatm-i şerif ve duaları yapıldı.

Ara

9 Aralık 2021 Perşembe günü "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemizin tanıtımının son aşamasında Valimiz Sayın Kemal Çeber makamında ziyaret edildi.

 

Ara

8 Aralık 2021 Çarşamba günü, "Kuran Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemizi tanıtım çalışmaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Sayın Nurettin Gökduman'ı ziyaret ettik

Ara

Projemizin tanıtım çalışmaları kapsamında 8 Aralık 2021 Çarşamba günü,  İl Jandarma komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI makamında ziyaret edildi.

Ara

6 Aralık 2021 Pazartesi günü Okulumuzun yürütmekte olduğu "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere  Vefa" projemizin tanıtım aşamaları kapsamında Rize Valisi Kemal Çeber'in  eşleri Sayın Neslihan Ayhan Çeber Hanımefendi ziyaret edildi.

Ara

11 Kasım Perşembe günü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İl Başkanı Sayın İdris Altuntaş'ı makamında ziyaret ettik.

Ara

"Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa"   adlı projemizi tanıtım çalışmalarına devam etmekteyiz.

Ara

Kas

ERDEM projesi kapsamında icra edilen 'Kur'an Muhafızlarından  Şehitler Vefa' adlı projemizi bu sefer de İl Müftüsü Sayın Naci Çakmakçı Bey'e tanıttık.

Kas

Milli Eğitim Müdürümüzü Projemizi Tanıtmak Amacıyla  Makamında Ziyaret Ettik

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ERDEM projesi kapsamında icra edilen "Kur'an Muhafızlarında Şehitler Vefa" projesini yürüten Rize İmam Hatip Ortaokulumuz projemizi  tanıtmaya başlamıştır.

Ekm

28 Ekim 2021 Perşembe günü, okulumuz Türkçe öğretmenleri öncülüğünde öğrencilerimizle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. 

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında 25 Kasım 2021 Perşembe günü, Nebiler Nebisi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)'i, okulumuz konferans salonunda organize ettiğimiz program ile andık.

Ekm

Her yıl 9-24 Ekim dünya kod haftası olarak kutlanmaktadır.  (Europe Code Week). Dünyada kodlamanın önemine dikkat çekmek için birçok okulda etkinlikler düzenleniyor ve bu etkinlikler https://codeweek.eu/ internet adresinde paylaşılıyor.

 

Ekm

14 Ekim Perşembe günü saat 13.00'de okulumuz konferans salonunda Operatör Doktor Salih Selman öğrencilerimizle söyleşide bulundu.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli(ERDEM) 2021" programına başvuran okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" projesi kabul edilerek destek almaya hak kazanmıştır.

Haz

2020-2021 eğitim yılı Hafızlık Hazırlık projesi kapsamında hazırlık kısmını tamamlayıp hafızlığa başlayan öğrencilerimizin yılın yorgunluğunu atmaları için İkizdere/ Tulumpınar köyü mesire alanında piknik programı düzenledik. Geleneksel olarak düzenlediğimiz pikniğin ardından hafızlık öğrencilerimiz, proje ortaklarımız olan  Zavendikli Mustafa Hoca Kur'an Kursu ve Mataracı Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerine başlayacaklar.

Haz

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce "Öğrencilerimizin Dilinden İmam Hatip Okulları" ismi ile 10 ayrı dilde imam hatip okullarımızın tarihçesi, vizyon ve misyonu, imam hatip okullarında program çeşitliliği ve imam hatip okullarının başarılarının anlatılacağı bir dizi seminer programı hazırlandı. 

Öğrencilerin sunumuyla Türkçe, Arapça, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, Çince, Japonca, Farsça ve Rusça dillerinde yapılacak seminerler zoom programı ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü resmi Youtube kanalından yayınlanacak.

May

May

Hafız öğrencilerimizden Muhammed Kaba Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Her gün bir cüz farklı  bir öğrencimiz Mukabele Saati" etkinliği çerçevesinde 23. Cüzü ikmal etti. 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 15.00'te Rize İl Milli Eğitimi Müdürlüğü you tube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Kendisini tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzun Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık projesi kapsamında hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencimiz Hafız Hüseyin Mirza'yı tebrik ediyoruz. 

Mrt

Rize Müftülüğünün organizasyonunu yaptığı "10 Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı resim dalında merkez ilçede ilk üçü okulumuz öğrencilerinden Ayşegül Kar, Nazlı Şeker ve Elif Gül Satır kazandı.

Öğrencilerimiz 19 Mart 2021 Cuma günü saat 14.30'da Rize İl Müftülüğü'nde gerçekleştirilen törende ödüllerini aldılar. Ayşegül Kar adlı öğrencimiz ise ayrıca İl 2.liğini elde etmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

 

Mrt

Akademik eğitimle ile birlikte hafızlık eğitimi projesi kapsamında öğrenci, veli ve Kur'an Kursu öğreticileri ile birlikte söyleşi programı düzenlendi. 

Mrt

Rize İmam Hatip Ortaokulu olarak Okulum Temiz projesi kapsamında yüzyüze eğitim için istenilen hijyen şartlarını yerine getirerek "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazandık. Belgemizi 5 Mart Cuma günü saat 14.00'de Ali Metin Kazancı Rize Lisesi'nde yapılan törenle aldık. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

May

Tem

2014-2021 yılları arasında her yıl düzenlediğimiz Tübitak 4006 Bilim Fuarlarından Görüntüler:

May

May

May

May

Mrt

Mrt

RİZE İMAM HATİP ORTAOKULU

"ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZ YETİŞTİRME PROJESİ"

Ara

Okulumuz 8-C sınıfı öğrencisi Şeydagül Müftüoğlu, "Hakkın Sesi Mehmet Akif Ersoy" konulu kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu. 

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen "Genç Nida" Hafızlık Yarışması 26 aralık 2019 tarihinde Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

Ara

Din öğretimi Genel Müdürlüğümüz  tarafından düzenlenen  İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları  öğrencileri arasında yapılan "Genç Muhafızlar, Hafızlık Yarışmaları" Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Ara

Ara

16 Aralık 2019 Pazartesigünü Rize Şehit Erhan Dural Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen "Genç Nidâ" Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda okulumuz 8-C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Osmanoğlu İl ikincisi olmuştur ve yine 18 Aralık 2019 Çarşamba günü Rize İyidere  "Genç Sadâ" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz 8-G sınıfı öğrencisi Abdussamet Koçali İl birincisi olmuştur.

Öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Rize Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serdar Bilge, öğrencilerimizi internette karşılaşabilecekleri tehlikelerle ilgili olarak bilinçlendirdi.

Ara

Ara

Ara

Okulumuzda 09.12.2019 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Utku Avcı tarafından "Bitkilerin Uzaya Yolculuğu" konulu söyleşi programı gerçekleştirildi.

Kas

Rize İmam Hatip Ortaokulu olarak 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 13.20'de Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda Mevlid-i Nebi programımızı icra ettik.