Okul konferans salonumuzda Rize Teknofest Ekibi tarafından proje ve fikir üretimi, Teknofest yarışma içerikleri ve yarışmaya başvurunun yapılma süreci ile ilgili bilgiler verildi ve videolar izlendi. Öğrencilerimiz, seminere yoğun ilgi gösterip ürettikleri fikirleri paylaşmak için adeta yarıştılar.

Rize Teknofest ekibine vermiş olduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması il finalinde öğrencimiz Ahmet Yasir Öztürk imam hatip ortaokulları kategorisinde il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzda 4 ve 5 Ocak 2024 tarihlerinde öğrencilerimize yönelik "Güvenli İnternet Kullanımı" semineri gerçekleştirildi.

Okulumuzda dilimizin en önemli zenginliklerinden olan deyim ve atasözlerimize dikkat çekmek, öğrencilerimizin aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amaçları ile 2. Çevrim içi Deyim ve Atasözleri Yarışması gerçekleştirildi.

ÇEDES projesi aralık ayı temaları olan merhamet ve yardımseverlik değerleri kapsamıında okulumuzda Filistin konulu pano hazırlanmıştır.

ÇEDES Projesi kapsamında, aralık ayı değerleri olan merhamet ve yardımseverlik temaları bağlamında okulumuz sınıfları iyilikte yarıştı.

Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, 22 Aralık 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Avukat Adem Kuvel'i konuk ettik. Avukat Adem Kuvel, 8.sınıf öğrencilerimize avukatlık mesleği ve hukuk alanı ile ilgili bilgiler verdi ardından soruları cevapladı.

Avukat Adem Kuvel'e, öğrencilerimize verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

8. sınıf öğrencilerimizi, bir üst eğitim kurumlarına geçişte motive etmek, okulları tanıtmak ve bilgi edinmek amacıyla okul rehber öğretmenlerimiz Mehmet Yazıcı ve Hamit Kahya koordinesinde lise tanıtım faaliyetleri kapsamında Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi, Rize Sosyal Bilimler Lisesi, Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne  okul gezileri düzenlenmiş olup öğrencilerimize bir üst eğitim eğitim kurumlarını yerinde görme fırsatı sunulmuştur.

Okulumuz, RİHAD(Rize Hafızlar Derneği) ve İHH Derneği işbirliği ile Filistinli kardeşlerimizin acılarına bir nebze merhem olmak adına düzenlemiş olduğumuz kermesimize öğrencilerimiz, velilerimiz, idareci ve öğretmenlerimiz büyük bir katılımla destek oldular. Katkıları dolayısıyla herkese teşekkür ederiz. Allah razı olsun inşallah.

Toplanan bağış miktarı 76.400₺ olmuştur. Toplanan bağış parası Ziraat Katılım Bankası İHH Gazze hesabına yatırılacaktır. Etkinlik günü adına İHH Rize Şube başkanı Fatih Emiroğlu, okul müdürü Zeki Kuvel’e Mescid-i Aksa maketi hediye etti. Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Fen bilimleri öğretmenimiz Sibel Işık Korucu, Tübitak ve bakanlık destekli proje ve başarılı çalışmaları ile 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında Rize'de yılın öğretmeni seçilerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen program kapsamında, 81 ilin yılın öğretmenleri arasında Rize'yi temsil etti.

Kas

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Projesi kapsamında toplumda birlikteliğin oluşmasına katkı sağlamak için Sosyal Bilgler zümresi öncülüğünde okulumuz 6. sınıf öğrencileriyle beraber oyuncak toplama kampanyası başlattık. İlimizde bulunan 4-6 yaş Kur'an eğitimi alan çocuklarımıza hediye ettik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününde, öğretmene özel kupa hediyeleri  ve ikramları için okul idaremize teşekkür ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi.

Kas

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizde başlatılan "Misafirim Var Projesi" kapsamında veli ziyaretlerimize başladık.