Kas

Kitap Kulübümüz tarafından yürütülen Çay, Mekan, Kitap Projesi bu yıl da büyük bir hevesle yürütülmektedir. 14 öğrenci ve 8 öğretmenimizin her ay bir kitabı okuyup farklı mekanlarda değerlendirmesini yaptıkları proje bu yıl Feyza Hepçilingirler’in “Dünyayı Çocuklar Kurtaracak” kitabı ile  başladı.

Kas

Rize Hafızlar Derneği tarafından okulumuzda Hafızlık projesinde eğitim gören öğrencilere yönelik Molla Abdullah Yıldız tarafından 27 Ekim 2023 Cuma günü Okulun Konferans Salonunda "Motivasyon ve Rehberlik Çalışmaları" kapsamında İman, Amel ve İhlas konusu üzerinde söyleşi programı düzenlendi.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla planlanan etkinlikler kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenledik.

Ekm

SMA Tip 1 ölümcül kas hastalığı tanısı konulan Zümra Göğebakan bebek için okulumuzda başlatılan yardım kampanyasında 14.360 tl para toplanarak ailesine gönderildi.

Bağışta bulunan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Rize Hafızlar Derneği (RİHAD) tarafından düzenlenen ve Tarihçi – İmam Hatip Mahmut Selmani Sarı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Tarihte ve Günümüzde Kudüs” başlıklı konferans, 13 Ekim 2023 Cuma günü okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

Rize Hafızlar Derneği tarafından, okulumuz bünyesinde eğitim gören hafızlık projesi öğrencilerine moral-motivasyon yemeği verildi.

Ayrıntılar için tıklayınız.

Ekm

Rize Hafızlar Derneği (RİHAD)tarafından okulumuz Hafızlık projesinin uygulandığı sınıfları restore ederek yeniden hizmete açtı.

Ayrıntılar için tıklayınız.

Haz

16 Haziran 2023 Cuma günü okul bahçemizde yıl sonu karne töreni gerçekleştirildi.

Haz

8.Sınıf öğrencilerimiz için Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzda DÖGM Kalite Takip Sistemi etkinlikleri çerçevesinde DKAB zümresi tarafından “Peygamber’imizden Hayat Ölçüleri Kırk Hadis” yarışması düzenlendi

Haz

Rize Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Rize Senin" sıfır atık projesi kapsamında öğrencilerimiz Ensar Artar ve Sultan Kıdal bisiklet ödülü kazandılar.

Haz

Rize Belediyesi ve Rize Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliği çerçevesinde yürütülen proje kapsamında bu ay Miyase Sertbarut'un Çöp Plaza adlı eseri okundu. Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Muhammed Erdoğan ve Murat Kırçiçek öncülüğündeki öğrenciler de açık alanda yapılan bu etkinliğe katıldı.

Haz

Okulumuz Türkçe zümresi tarafından düzenlenen yazar-okur buluşmaları kapsamında çocuk edebiyatı yazarı Zeynep Eyüpoğlu okulumuz öğrencileriyle buluştu.

Yazarımız, yazarlığa başlangıç ve yazma serüveniyle ilgili bilgi paylaşımında bulundu, programda öğrencilerimiz de yazarlıkla ilgili merak ettikleri konularda sorular sordular.

Hediye takdimi ve yazarımızın kitapları imzalaması ile program sona erdi.

Haz

Mayıs ayı KTS Faaliyetleri Kapsamında Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı; “Okullarda öğrenciler bu arasında çiçek vb. yetiştirilerek hediye etme” etkinliği 12/05/2023 tarihinde uygulanmaya başlandı.

Yapılan etkinliğe okulumuzun  7/D sınıfı öğrencileri katılmıştır. Öğrencilere yetiştirmesi için birer adet çiçek fidesi ve tohumları  verilmiştir. Öğrenciler yetiştireceği çiçek fidelerini ve tohumlarını isimlerinin yazılı olduğu saksılara dikmiştir. Çiçek saksıları güneş alan bir alanda düzenli şekilde sulanarak büyümeleri planlanmış ayrıca öğrencilerimize verilen bu görevle sorumluluk bilinci kazanmaları amaçlanmıştır.

Yapılan etkinlikte öğrencilerin yetiştirdiği çiçekler dönem sonunda öğrencilerimize hediye edilecektir.

Haz

Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım ve Sosyal Bilgiler ders projelerine ait ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergimiz 31 Myıs 2023 Çarşamba günü saat 11.00'de Okulumuz konferans salonunda açıldı. Açılışa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Gürbüz, okul müdürleri, veli, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Birbirinden güzel  ürünlerin sergilendiği sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.