Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rize Belediyesi'nin birlikte düzenlediği "Kitap Okuma ve Paylaşma Etkinliği"nin ilki yazar Özgür Balpınar'ın söyleşisiyle başladı. Daha sonra öğrencilerin kitapları imzalandı.

Rize İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimiz, danışman öğretmenlerimiz Muhammed ERDOĞAN ve Murat KIRÇİÇEK'in öncülüğünde etkinliğe katıldılar ve güzel bir gün geçirdiler.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan RİHO Kitap Kulübü  bu yıl çalışmalarına başladı. Bu yılki mottosunu "Çay, Mekan, Kitap" olarak belirleyen kulüp ilk toplantısını yaptı.

Ekm

Cuma Namaz'ını öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Kur'an Kursu öğretmeni Mustekim Kaba vaazu nasihatte bulundu

Ekm

Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kur'an Kursu'nda hafızlığını yapmakta olan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek için ziyarette bulunduk.

Ekm

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü olarak, Deprem ve Doğal Afette tahliye provamızı 13.10 2022 tarihinde gerçekleştirdik. Çocuklarla aynı heyecanı biz de yaşadık.

Ekm

Peygamber Efendimiz'in  (a.s) dünyaya teşriflerini andığımız Mevlid Kandili Münasebeti ile düzenlenen Mevlid-i Nebi haftamızı 7/E sınıfımızın hazırlamış olduğu ikramları ile açtık. Hazırlamış olduğumuz pano, salavat etkinliğimiz, söyleşi, Peygamber Efendimizi konu alan kitap standı açılması ile hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek..

Ekm

5 Ekim 2022 Çarşamba günü Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda Dünya Etnospor Federasyonu Türk sporları tanıtımı yapıldı. Tanıtımda öğrencşelkrimize Okçuluk, Dokuztaş, Mangala, Ok savaşları, Mas güreşi gibi geleneksel sporlarımız tanıtıldı.

Ekm

29 Eylül 2022 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi koordinatörü Safa Durmuşoğlu proje hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ardından İl Müftü Vaizimiz Doğruluk temalı Ahilik kurumunu öğrencilerimize tanıttı.

Ağu

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül 'ü, ölümünün 5'inci yıl dönümünde kabri başında dualarla andık.

Rize İmam Hatip Ortaokulu olarak Tübitak Bilim Fuarına katılan öğrencilerimizle, üçüncü kez gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen 'Ayder'de Bir Gece' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

17 Haziran 2022 Cuma günü okulumuzda  karne heyecanı yaşandı.

17 Haziran 2022 Cuma günü saat 14.00'de okulumuz konferans salonunda, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü yapılan Hafız Hazırlık Seçme Sınavını kazanan öğrencilerin velileri ile yazın başlayacak eğitim süreci ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda okul müdürümüz Zeki Kuvel Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi aşamalarını açıklayarak velilerimizi bilgilendirdi. Toplantının son kısmında hafız hazırlık sınıfı kurs öğretmenleri velilere süreçle ilgili olarak bilgiler verdi.

16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.00'da Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda 8. Sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet programı düzenledik.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yıl boyunca öğrencilerin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yapmış oldukları çalışmaları 10 Haziran 2022 Cuma günü saat 11:00'de okulumuz Konferans Salonunda sergilendi. Açılışa Rize Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet gürbüz, Şube Müdürü Mehmet Aşçı, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yazıcı, Rize İstiklal İlkokulu Müdürü Alpaslan Kuvel, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yaplan çalışmalar gelen ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.