8 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11.00'de 7. Tübitak Bilim Fuarı açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışa Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin Emen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Gürbüz ve okul müdürleri katıldı.

17 Mayıs 2022 Salı günü "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemiz kapsamında Güneysu ilçesinde Şehitlerimiz Metin ÇETİN ve Dursun Ali Paşa YILDIZ'ın kabri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

Okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında  10 Mayıs 2022 Salı günü Çayeli ilçesinde Şehitlerimiz Şehit Jandarma Komando Er İbrahim MIZRAK ve Ceylanpınar Sınır Karakolunda şehit olan Şehit Avni ARICI'nın kabirlerini ziyaret ederek kabirleri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

18 Nisan 2022 Pazartesi günü okulumuz BT sınıfında Kahoot üzerinden bilgi yarışması ön eleme turu yapılmıştı. 7 ve 8.sınıflar arasında yapılan ön eleme turunda 7-A, 7-F, 8-D ve 8-H sınfları, 5 ve 6.Sınıflar arasnda yapılan bilgi yarışmasında ise 5-A, 5-B, 6-G ve 6-H sınıfları finale kalmıştı.

Rize Milli Eğtiim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bahçeler Toprak olsun Gençler meyveye doysun" kampanyası çerçevesinde 6 Nisan 2022 Çarşamba günü, okulumuz bahçesinde öğrenciler tarafından getirilen meyve fidanlarının dikimi yapıldı.

Öğrencimiz Hafız Mahmut Enis Karali, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ramazan ayı boyunca youtube kanalı üzerinde düzenlediği "Mukabele Saati" etkinliği için 5.cüzü okudu.

8 Nisan 2022 Cuma günü okulumuzda yapılan törende çeşitli alanlarda başarı elde eden öğrencilerimize başarı belgesi ve hediyeleri takdim edildi.

Riho Kitap Okuma etkinliğimiz kapsamında 1 Nisan Cumartesi günü Linda Sue Park'ın Afrika'daki susuzluğa dikkat çeken kitabı "Suya kavuşuncaya  Dek"i okuyup değerlendirdik.

31 Mart 2022 Perşembe günü, Fatih AnadoluLisesi'nde ingilizce öğretmeni olarak görev yapan Gülten Yazıcı okulumuzda vantrolog gösterisi düzenledi. Gösterideki arkadaşları Fadime Nine ve Hurşit Dede(kuklaları)öğrencilere Ramazanın önemi ile ilgili eğlenceli bir sunum yaparken, öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Erdem projesi kapsamında destek verdiği "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" projemiz kapsamında okulumuz hafız öğrencileri ile beraber Rizeli Şehidimiz Hüseyin Gür'ün kabri başında Kur'an'ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Okulumuzda her ay düzenli olarak gerçekleşen kitap okuma etkinliğinde bu ayın kitabı Michael Morpurgo 'nun kaleme aldığı aynı zamanda da beyaz perdeye uyarlanan Savaş Atı kitabıydı.

11 Mart 2022 Cuma günü saat 13.30'da İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün yıl dönümü okulumuz konferans salonunda kutlandı.

Şbt

Okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında 17 Şubat 2022 Perşembe günü Derepazarı ilçesinde Tersane Mahallesi'nde Şehit Erkan ŞAHİN ve Esentepe Mahallesi'nde Şehit Hüseyin BÜYÜK kabri başında hatm-i şerif  ve duaları yapıldı.

Şbt

17 Şubat 2022 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda personelimize Rize Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi çalışanı Hatice Şen tarafından İşSağlığı ve Güvenliği Kursu verilmiştir. Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışma mevzuatı, koruma, güvenlik, yangınla mücadele, tahliye ve ilkyardım gibi birçok konuda bilgiler verildi.