Okulumuzda düzenli olarak her ay yapılan kitap etkinliğinin bir tanesi daha yeni yılın ilk gününde gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü talimatıyla yapılan mesleki yarışmalardan ortaokul (erkek) öğrencileri arasında "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" ve "Genç Sâdâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"  il finali 29 Aralık 2021 Çarşamba günü Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) tarafından desteklenen Teknoloji ve Yetenek Atölyeleri Projesi (TEYAP) kapsamındaki eğitici eğitimleri 20-24 Aralık 2021 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) koordinatörlüğünde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Trabzon ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin ortaklığında yürütülen projede 6 ilden toplam 17 farklı okulda TEYAP atölyesinin kurulması amaçlanmış, bu kapsamda Rize İlimizde Rize İmam Hatip Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulunda Teyap Atölyeleri kurulmuştur.

21 Aralık 2021 Salı günü, Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

15 Aralık 2021 Çarşamba günü okulumuzun "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında Kalkandere ilçesinde iki şehidimizin kabri başında hatm-i şerif ve duaları yapıldı.

9 Aralık 2021 Perşembe günü "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemizin tanıtımının son aşamasında Valimiz Sayın Kemal Çeber makamında ziyaret edildi.

8 Aralık 2021 Çarşamba günü, "Kuran Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projemizi tanıtım çalışmaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Sayın Nurettin Gökduman'ı ziyaret ettik

Projemizin tanıtım çalışmaları kapsamında 8 Aralık 2021 Çarşamba günü,  İl Jandarma komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI makamında ziyaret edildi.

6 Aralık 2021 Pazartesi günü Okulumuzun yürütmekte olduğu "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere  Vefa" projemizin tanıtım aşamaları kapsamında Rize Valisi Kemal Çeber'in  eşleri Sayın Neslihan Ayhan Çeber Hanımefendi ziyaret edildi.

11 Kasım Perşembe günü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İl Başkanı Sayın İdris Altuntaş'ı makamında ziyaret ettik.

"Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa"   adlı projemizi tanıtım çalışmalarına devam etmekteyiz.

Kas

ERDEM projesi kapsamında icra edilen 'Kur'an Muhafızlarından  Şehitler Vefa' adlı projemizi bu sefer de İl Müftüsü Sayın Naci Çakmakçı Bey'e tanıttık.

Milli Eğitim Müdürümüzü Projemizi Tanıtmak Amacıyla  Makamında Ziyaret Ettik

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ERDEM projesi kapsamında icra edilen "Kur'an Muhafızlarında Şehitler Vefa" projesini yürüten Rize İmam Hatip Ortaokulumuz projemizi  tanıtmaya başlamıştır.